Kada je moda u pitanju Srbiji je obraz osvetlela mlada devojka puna samopouzdanja, koja ima toliko istančan modni ukus da je njime uspela da osvoji ceo svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

I ako do sada niste pogodili, reč je o čuvenoj Roksandi Ilinčić. Roksanda se već godinama uspešno bavi dizajnom odeće, a neke od njenih komada ponele su najpoznatije žene sveta. 

Na njene modne kreacije nije ostala imuna ni nekadašnja prva dama Amerike, Mišel Obama. Tokom jednog od pojavljivanja, koje je upriličeno u Atlanti, Roksanda je izazvala veliku pažnju medija.

Roksanda je već dobro poznato ime širom granica Holivuda, ali nije jedina poznata dama iz porodice Ilinčić. Ono što o njoj retko ko zna jeste to da ima poznatu sestru, koja se odličnom glumom dokazala pred domaćom publikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

Iako su u rodbinskim vezama ni kreatorka ni glumica ne govore često u medijima o tome. 

Uprkos tome što joj je čuvena modna kreatorka Roksanda Ilinčić rođaka, mlada glumica Iva Ilinčić ipak se ne savetuje sa njom oko izbora garderobe.

Rado prihvata savete od majke, posebno kada su u pitanju izbori odevnih kombinacija.

Sa Roksandom, čije modele nose mnoge slavne žene poput princeze od Velsa Ketrin, Kejt Blančet, Kire Najtli i Naomi Vots, ne čuje se i ne konsultuje često jer nisu toliko bliske, ali uvek je raduju zajednička okupljanja na kojima mogu da se ispričaju.

- Presrećna sam što mi je Roksanda rođaka, ali moram reći da sam osećaj za modu nasledila od mame. U izgradnji stila mi je puno pomogla, ona je žena koja fantastično ume da odabere i nosi odeću. O tome učim i dalje, ali mogu reći da volim jednostavnost u službi udobnosti, elegancije i ženstvenosti - otkrila je Iva jednom prilikom za domaće medije. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".