Pop zvezda već sada na društvene mreže postavlja provokativne fotografije, pa joj ne bi bio problem da to radi i za pare na popularnoj platformi "Onli fens".

- Kada bih otvorila profil na "Onli fensu", zaradila bih milione! To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: "Samo preko mene mrtvog." Zato sada ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravi profil na toj platformi, i ja ću! - rekla je pevačica.

Karleuša otkriva šta bi ljudi mogli da vide na njenom profilu na "Onli fensu".

- Fotografije ne bi bile drugačije od 90 odsto onih koje objavljujem na Instagramu. To su fotke sa nastupa u veoma provokativnim kostimima. Jedino ne znam šta bih onda postavljala na ostalim društvenim mrežama, ali snašla bih se.

Foto: Igor Marinković

 

 

I dok se u šou-biznisu JK prikazuje kao seksi vamp žena, u privatnom životu je sušta suprotnost. JK na bini puca od energije i seksepila, a kod kuće je prava domaćica. Tako je u luksuznoj vili na Senjaku zasadila povrće.

- U svojoj bašti gajim paradajz, koji nekontrolisano džiglja. Odlično mi uspeva. Baš je ukusan i sladak. Tako je to kod nas dobrih ljudi, sve nam ide od ruke. Od proleća sam počela da sadim luk i krompir. Uživam u tome - priča Jelena i dodaje da bi volela da jednog dana živi van grada:

- Životni san mi je da kupim kuću na selu i uzgajam organsko voće i povrće.

(Informer)

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".