Pevačica Maja Nikolić poznata je kao veliki ljubitelj fudbala, a posebnu pažnju posvećivala je utakmicama reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Za mene je fudbal velika stvar. Toliko ih podržavam i volim da sam bila spremna da im pevam tri dana samo da su uspeli da pobede Švajcarsku - rekla je Maja Nikolić u jednoj emisiji.

Pevačica je ispričala jednu zanimljivu anegdotu i otkrila da je švajcarski reprezentativac poreklom sa Kosova i Metohije Đerdan Šaćiri slušao njenu pesmu "Varali me svi"

Foto: ATA images

 

- Ono što ljudi ne znaju je da mi je Šaćiri slao pozdrave iz svlačionice gde su puštali moje pesme. Puštali su ‘Varali me svi’. Rekla sam ‘im nemoj slučajno da ne mene, nego nikoga od nas da nisi pozdravio dok nam se javno ne izviniš, gde si mene našao, sram te bilo, ja sam patriota, kako možeš mene da pozdravljaš? - rekla je Nikolićeva za Grand Online.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije nedavno je odigrala odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Švajcarske. "Sajdžije" su naigrali "orlove" i rezultatom 3:2 su slavili na toj utakmici, a jedan od strelaca bio je i Šaćiri. Ovaj bolan poraz je srpsku selekciju eleminisao sa turnira.

Foto: RTS printskrin

 

Ovaj meč su obeležile provokacije švajcarskih reprezentativaca albanskog porekla Đerdana Šaćirija i Granita DŽake, kao i na utakmici na Mundijalu u Rusiji pre četiri i po godine. Bilo je više verbalnih okršaja, koji su vrlo lako mogli da pređu u fizički obračun između fudbalera. 

Foto: EPA

 

Šaćiri je poznat po provociranju Srba, a svi pamte njegov intervju sa jaknom na kojoj se nalazio grb tzv. Oslobodilačke vojske Kosova.

Foto: Jutjub printskrin/FM Images Albania

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".