Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, poreklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, javili su lokalni i domaći mediji.

 

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog bivšeg dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer". Vest o smrti Janeske saopštio je njen bivši momak Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala 2020, prenosi MSN.com. Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gde je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao:

- Počivaj u miru ljubavi moja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Mia (@maya_mia_y)

 

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima. Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj. Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izveštaji kažu da je živela u Južnoj Africi pre smrti.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".