- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

Foto: Katarina Mihajlović

 

Inače, kako prenose domaći mediji, Žarko je već dogovorio novi posao. Navodno, oni će se "preseliti" na Pink, gde će takođe raditi na jednoj seriji.

Dramaturg i njegova supruga ovih dana uživaju na njihovoj omiljenoj destinaciji, daleko od beogradske zime. Iz luksuznog rizorta u Hurgadi šalju razglednice, zagrljeni i zaljubljeni, a o novim poslovnim aktivnostima razmišljaće kada se vrate kući.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".