Odlučujuća utakmica između Srbije i Švajcarske u kojoj orlovi moraju da odnesu pobedu kako bi se plasirali u osminu finala se bliži, a interesovanje za srpske reprezentativce ne prestaje da raste. Osim dobrom igrom, srpski fudbaleri mogu se pohvaliti idiličnim porodicama i luksuznim domovima. Ipak, jedna nekretnina privukla je posebnu pažnju, a u pitanju je dom Predraga Rajkovića i njegove supruge Ane.

Naime, Predrag i Ana uživaju u skladnom braku, a njihov dom postao je bogatiji otkad su na svet došli sinovi Relja i Tadija koji su kruna njihove ljubavi. Supruga jednog od naših najboljih golmana aktivna je na društvenim mrežama, a zahvaljujući njenim objavama imamo priliku da zavirimo u unutrašnjost velelepne vile.

Sudeći po fotografijama, dom Predraga Rajkovića i njegove supruge Ane uređen je sa stilom, a akcenat je na širini prostora i masivnim komadima nameštaja. Kućom dominiraju braon i bež nijanse, dok je nekima dnevna soba i luksuzni pod jedan od najbolje uređenih delova kuće.

Dom Predraga Rajkovića odiše porodičnom toplinom, a slavni sportista je u više navrata istakao da najviše voli kada se sa porodicom okupi u njihovom malom raju.

Podsetimo, Predrag je jedno vreme branio u francuskom Remsu, a ovaj par je dospeo u centar pažnje kada su nakon dve pljačke kuće, opljačkali i njihov lokal. Rajkovići su bili opljačkani dva puta za dve godine u Francuskoj, a procenjena šteta je bila oko 300.000 evra, lopovi su odneli garderobu, nakit i novac.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".