Katarina Grujić porodila se pre tačno godinu dana. Samo nekoliko meseci nakon toga vratila se nastupima, a tada su svi komentarisali da je uspela da povrati liniju po kojoj je poznata i brzo se vrati na staro.

Međutim, Grujićka je za vrlo kratko vreme uspela da nadmaši sebe i po mišljenju mnogih, dostigne izgled i bolji od onog pre trudnoće.

Naime, brzo nakon porođaja pevačica je odlučila da se posveti svom izgledu i liniju dovede do savršenstva. Izbalansiranom ishranom i napornim treniznima brzo je sredila figuru koju je u nekoliko navrata ponosno pokazala, čak i u bikiniju. Nedavno je otputovala u Dubai gde se opušta i odmara sa svojom porodicom.

 

Nakon nekoliko porodičnih fotografija, Katarina je "raspametila" pratioce snimkom u bikiniju. Pevačica je na sebi imala maleni kostim u leopard dezenu dok se snimala na ležaljci.

Foto: Instagram printskrin/katarinagrujic.doll

 

 

Mnogi su komentarisali njen izgled, naročito trbušnjake koje je isklesala uz pomoć vežbi. "Nerealno izgleda", "Kaća, kidaš","Brutalna", "Prezgodna si", bili su samo neki od komentara.

 

Podsetimo, Katarina Grujić pre godinu dana na svet je donela devojčicu Katju, a sa svojim suprugom Markom Gobeljićem nedavno i kupila stan od 400.000 evra u jednom od najluksuznijih naselja u Beogradu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".