U velikom intervjuu koji je dao za hrvatsku Gloriju, Zdravko Čolić govorio je o porodici, supruzi Aleksandri i ćerkama Uni i Lari. Mlade dame privlače veliku pažnju javnosti, što ne treba da čudi uzme li se u obzir da su deca jedne od najvećih zvezda ovih prostora.

Foto: ATA images

 

 

Nedavno su se prvi put pojavile na crvenom tepihu, a sada je njihov otac otkrio šta ih interesuje i čime bi mogle da se bave u budućnosti.

- One su muzikalne, ali kad ja pokušam nešto i pitam ih hoćemo li nešto snimiti, onda se tu malo povuku. Vole muziku i slušaju raznorazne pravce. Polako ulaze u nešto što je, ja bih rekao, muzički kvalitetnije. Obično su to samo digitalne nove pesme, naše ili strane, Đ varijante i to. Ali kako prolaze godine, vidim da znaju i slušaju i neke moje pesme. Kada bi one to htele, da se bave muzikom, svakako bi ih podržao u tome i ispratio bih njihov talent.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Ali pre svega, one su te koje bi morale da pokažu neku inicijativu jer nema ništa od toga da nekoga vučemo u nešto. Nikad nisam voleo roditelje koji sile decu na nešto ako nisu za to. Idemo na medicinu, matematiku, tenis, prestiž i slično, ako dete nije za to, nije. Isto je kad je i umetnost u pitanju. Verujem da će s vremenom i polako otkrivati šta je ono što ih privlači, za šta osjećaju strast i želju da se tome posvete, a ja ću svakako tu uvek biti za njih da ih podržim u tome, rekao je pevač.

(Helllo)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".