Turistkinja iz Kolumbije poginula je u bizarnoj tragediji kada ju je propeler broda uvukao i isekao nakon što je skočila u more da dohvati papuče.

Mnogobrojni svedoci su vrištali kada je Nataliju Andreu Laranagu Fahardo (26) usrmtilo plovilo, a objavljen je i snimak nastao par momenata nakon nesreće koja se desila 27. novembra kod plaže Vajt Vata na ostrvu San Andres, prenosi britanski San.

Nesrećnoj ženi je propeler naneo stravične povrede nogu i donjeg dela leđa i počela je obilno da krvari. Gliserom je hitno prevezena u bolnicu na ostrvu, gde je podvrgnuta višestrukim transfuzijama krvi i operaciji pokidanih arterija. Lekari su takođe morali da je reanimiraju nakon što je doživela srčani udar.

 


Nakon operacije, Natalija je prebačena na intenzivnu negu, ali je u ranim jutarnjim satima sledećeg jutra doživela još jedan srčani udar, ovog puta fatalan. Brodić sa turistima čiji je propeler uvukao Nataliju prevozio je 24 turista i dva člana posade.

- Plovilo je imobilisano, a njegova dva člana posade su stavljena na raspolaganje vlastima od strane obalske straže kolumbijske mornarice u okviru odgovarajućeg postupka istrage - saopštila je Pomorska uprava Kolumbije.

Zvaničnici u San Andresu podsetili su plivače da se drže podalje od čamaca u pokretu i da obaveste posadu ako uđu u vodu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".