- Sad kad dođu žene, a realno žene fudbalera – na ovu lovu, na ovu paruštinu, to je parada kiča. Gde kič dođe tu nema ni sreće ni raspoloženja. Ali ja se nadam da će oni da shvate važnost ove utakmice - rekao je Bogdanović posle remija "orlova" sa Kamerunom, tokom jedne od prethodnih emisija posvećenih Mundijalu.

NJegova izjava izazvala je oštre kritike i negodovanja u javnosti.

Memedović je zbog toga zatražio od Bogdanovića izvinjenje i pojašnjenje cele situacije. Fudbalski stručnjak se nije izvinio, ali je, kao opravdanje, rekao da je njegova priča bila u "kontekstu fudbala".

- Pričali smo o fudbalu, bila je tema da li žene treba da idu dole ili ne, šta treba našim reprezentativcima… Moram da vam kažem, ja sam u životu imao tri autoriteta. Jedan mi je bio pokojni otac, drugi mi je majka Nada i treći mi je supruga s kojom se zabavljam od 4. januara 1989. godine u 12 sati i 30 minuta na autobuskoj stanici Grbavica smo se upoznali, ona u zelenoj "Mont" jakni, a ja posle treninga - rekao je Bogdanović.

- Pričao samo u kontektsu fudbala, nisam aktivan na društvenim mrežama i nisam ih pratio, toliko posla imam, taman posla da budem i tamo, ali mislim da je to grupa žena koja se ne razume u fudbal i to ne moraju. One ne znaju šta je sam fudbal, fudbalska igra, šta je priprema pred utakmicu, a videli ste čak i večeras kakva je to situacija, šta treba posle meča - rekao je Bogdanović između ostalog.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".