Foto: Igor Marinković

Poznati

20 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA: Evo kako izgleda Macina supruga

Izvor: Nportal
|
19.10.2021.
|
17:50

IAKO je Dragan Marinković Maca dao obećanje da više nikada neće stati pred matičara nakon razvoda sa poslednjom ženom, Jovana je uspela da ga navede da promeni mišljenje.

Jovana je dve decenije mlađa od Mace i po zanimanju je frizerka. Kako je glumac istakao oni su se venčali posle veoma kratkog perioda.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Par još uvek nemaju decu, ali je Maca istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima koji su još uvek maloletni.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari
1

Video