Nakon remija protiv selekcije Kameruna, "orlovima" je za prolaz potrebna samo pobeda protiv Švajcaraca, i to pod uslovom da se ne desi iznenađenje i Kamerun ubedljivo ne savlada Brazil.

Domaća fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje večerašnju utakmicu, a čini se da je najteže Kristini Šivčić Frojler. Naime, ova Srpkinja je udata za švajcarskog reprezentativca i veznjaka Notingem Foresta Rema Frojlera.

Kristina se nalazi u nezavidnoj situaciji jer se na jednoj strani nalazi reprezentacija zemlje njenog porekla, a na drugoj selekcija Švajcarske, u kojoj živi i čiji dres nosi njen suprug Remo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remo Freuler (@remo_freuler)

U istoj situaciji se našla i pre četiri i po godine, na Mundijalu u Rusiji 2018. godine. Tada je na Instagram profilu objavljivala fotografije sa zastavama obeju država.

 

 

- Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati -  rekla je Kristina Šivčić kada su Švajcarska i Srbija odmerile snage na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Tada su "sajdžije" bile uspešnije i slavili su rezultatom 2:1.

Kristina često posećuje Beograd i Srbiju, a sve to deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram printskrin/kristinafreuler

 

Kristina je na svom Instagram profilu nedavno okačila i neodoljivu fotografiju svog deteta koja savršeno pokazuje kombinaciju Srbije i Švajcarske. Naime, kako se vidi na slici, ona je obukla dete u očev reprezentativni dres, ali umesto njihovog prezimena, iznad broja 8 piše "tata" na srpskom jeziku. 

Foto: Instagram printskrin/kristinafreuler

 

Remo Frojler jedan je od bitnijih fudbalera Švajcarske, a u razgovoru sa srpskim medijima istakao je da je Srbija jako opasna selekcija, čak opasnija nego pre četiri godine u Kalinjingradu. 

- Kada iza sebe ostavite Portugal i osvojite prvo mesto u  kvalifikacjama onda morate da vredite. Igramo protiv jako nezgodne selekcije i sigurno nas očekuje jako težak meč, znamo koliko vredimo i ići ćemo na pobedu - rekao je iskusni vezista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remo Freuler (@remo_freuler)

Frojler je za reprezentaciju Švajcarske odigrao 51 meč i postigao je pet golova. Igra u veznom redu i nesumljivo je da će voditi veliku borbu sa Sergejom Milinković-Savićem i Sašom Lukićem. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".