Naime, jedna od njenih fan stranica objavila je post na koji je JK odmah odgovorila:

- Idi već jednom u Ameriku, ovde te ne zaslužujemo jer naš narod je previše zaostao, čast izuzecima, ali ovo je stvarno previše. Dosta je više slušanja laži o tebi. Jednostavno Balkan nije za tebe - pisalo je u objavi, nakon koje se Karleuša odmah oglasila.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

 

- Pre puno godina, ovako nešto mi je rekao Saša Popović. To mu je bilo obrazloženje zašto neće da izda moj album "Slatka mala". To je bio moment kada sam svuda bila zabranjena i niko nije hteo da izda taj album (sećam se jedne naslovne strane koja je glasila ("Karleušin album može da izda samo neki kućni savet"). Pitala sam njega i on mi je rekao da sam ja za Ameriku, a ne za Srbiju i da neće da me izda. Uz to mi je dodao da ja u Srbiji i nisam zvezda i da je za mene zvezda Dinča. Citiram šta mi je rekao - valjda je Dinča bio IN Saši - piše u njenoj objavi, a zatim se dotakla i Lepe Brene:

- Išla sam tada na sastanak sa Brenom, imala je za mene 5 minuta, žurila je i rekla: "Ne možemo sada, možda sledeće godine". Puno godina kasnije, spasla sam Zvezde Granda od propasti. Sve je to život - napisala je ona.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".