Bik

Bik je jedan od najsenzualnijih horoskopskih znakova, a tokom praznika i čarobnog decembra njegove strasti i osećaj za lepo se još više povećavaju. Decembar je vreme kada možete da se prepustite stvarima koje vas opuštaju. Možda je u pitanju masaža, ples ili nešto slično. Prihvatite svoju senzualnost na potpuno nov način.

Ako ste u vezi, pokušajte da se povežete sa svojim partnerom na potpuno nove načine, nešto što nikada ranije niste radili. Iako niste naklonjeni promenama, usudite se da uradite nešto potpuno novo, saznaćete koliko je to zaista zabavno.

Foto: Profimedia

 

Rak

Sezona praznika je za vas vreme ljubavi, zar ne? Tokom decembra i vi ćete biti suočeni sa prevazilaženjem svojih starih obrazaca, koji vas sprečavaju da se zaista opustite tokom ovog magičnog perioda. Otvorite svoje srce novim prilikama i novim avanturama.

Tokom ovog vremena, još dublje ćete osećati ljubav i odnose. Ali takođe ćete imati divnu priliku da odložite neke stare zamerke i otvorite vrata novim ljudima. Možete usrećiti puno ljudi tokom decembra, ne zaboravite da sebi posvetite malo pažnje i pre svega da odvojite vreme za sebe.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Pomračenje Meseca u novembru aktiviralo je mnoge stvari u vašem životu, ali sada je vreme da se turbulencije smire i priuštite sebi odmor. Mars, planeta strasti, agresije i seksualnosti je takođe u vašem znaku. Koristite moć Marsa da ostvarite svoje želje. U vezama začinite stvari novim načinima povezivanja, a pre svega iskrenim izražavanjem osećanja.

Strelac

Strelčevi, decembar je vaše vreme - slavite rođendan, ali se radujete i novom početku. Za vas će decembar biti i vreme kada ćete rado krenuti u nove avanture. Ne zaboravite da avanturu ponekad možete pripremiti i kod kuće sa partnerom, zapaliti sveće i spremite romantičnu večeru. Posvetite se najbližim ljudima i u decembru im dajte svoje srce na dlanu.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Jarčevi sada mogu da dožive srećne trenutke. Ovo je dobro vreme za odnose, koji se sada mogu produbiti. Nemojte se iznenaditi ako upoznate neke nove ljude sa kojima ćete se osećati kao da ih poznajete odavno. Sada se možda srećete sa njima, ali možda je vaš susret sudbinski zapisan.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".