Vrlo često bismo voleli da nam horoskop otkrije budućnost i bude oslonac u planiranju narednih koraka - naročito kada je u pitanju ljubav.

Možda neke stvari ne mogu da se proreknu, ali mogu da se predvide, naročito na osnovu karakteristika i sklonosti horoskopskih znakova.

Evo koliko puta ćete doživeti veliku ljubav na osnovu Zodijaka...

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Vi ćete voleti nekoliko puta u životu. Oni se kao vatreni znakovi prvo potpuno daju, a kasnije potpuno isključuju, što im daje mogućnost da lakše pronađu novu ljubav.

Bik

Bik je znak koji zaista može samo jednom da voli. Kada Bik voli osobu, spreman je da provede ceo život sa njom, bez sumnje.

Blizanci

Predstavnici znaka Blizanaca imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Najčešće im velika ljubav dolazi dva-tri puta, ali Blizanci svaki put misle da su pronašli pravu osobu.

Rak

Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena - prvo u lečenju ožiljaka, a kasnije u potrazi za novim partnerom. Kada ga konačno pronađu daju sve od sebe, beskompromisno.

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Lavovi su zaljubljeni uvek. Kao osvajači, ne boje se emotivnog učešća u novoj vezi, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni. Ulaze u mnogo veza, svesni su da je većina njih zanos i zaljubljenost, a ne prava ljubav.

Devica

Device su veoma sumnjive i skeptične u ljubavi, kao i na svim drugim poljima. Vole prosečno oko dva puta u životu, jer teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svet i upozna ih u potpunosti, piše elle.

Vaga

Vaga je drugi znak pored Lava koji zaista može da bude zaljubljen u svakog novog partnera. Čak i da tuguje zbog rastanka, ona je uvek spremna da započne novi odnos punim srcem.

Škorpija

Škorpija voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole. Za njih odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi veoma tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strelac

Oni imaju najviše ljubavi u životu. Ipak, na kraju ostaju sa onim ko nauči da drži njihovu pažnju konstantno, ali tek kada i sami Strelčevi savladaju lekciju o značaju kompromisa i stabilnosti.

Foto: Profimedia

 

 

Jarac

Jarčevi mogu da vole dva puta u životu, ali uz velike teškoće, jer im nije lako da izraze svoja osećanja. Isto tako, zbog njihove snažne ličnosti su oni ti koji raskidaju veze.

Vodolija

Vodolije imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera koji je prijatelj i ljubavnik u njihovom životu, zbog čega se vrlo često zavaravaju da je ljubav nešto što nije.

Riba

Predstavnici Riba mogu istinski voleti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne puštaju. S druge strane, one su kao i Vodolije sklone idealizovanju, zbog čega njihova percepcija odnosa vrlo često nije realna.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".