Počela je sa "Najslabijom karikom" početkom dvehiljaditih, gde su je se mnogi takmičari, a bogami i gledaoci bojali kao Jehovini svedoci tuđe krvi, jer je uvek bila obučena u crno i pokušavala da destabilizuje i dekoncentriše takmičare, što je neretko i uspevala, pa su posle njenog drila, oni mentalno labilniji ispadali iz igre brže nego pejsmejkeri iz dugoprugaške trke.

Foto: Jutjub printskrin/BK Kvizovi

 

 

Retko ko je bio upućen u koncepciju samog kviza i znao da ona zapravo ima zadatak da to radi i da je u tome njena poenta“, tako počinje opis Sandre Lalatović, danas Sandre Čerin, na Vukajliji.

Sandra je početkom 2000-ih godina vodila kviz "Najslabija karika", kojim je ulivala strah u kosti gledaocima i takmičarima.

Nakon što je emisija prestala sa emitovanjem, oprobala se u vođenju emisije "Paparaco lov", a nakon toga se posvetila privatnom životu.

Sandra je jednom prilikom ispričala kako je bilo voditi kviz “Najslabija karika”.

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja ‘Karike’. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati". Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu - Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom - izjavila je ona.

Sandra je nakon svega nastavila da radi u medijima, ali više nije ispred kamere, već radi za jedan domaći portal.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".