Popularni Žika je veliki talenat nasledio od oca i tetke. Publiku je osvojio brojnim ulogama u filmovima kao što su "Bal na vodi", "Zaboravljeni", “Mi nismo anđeli”, "Mrtav Ladan", “Dve palme za dve bitange i ribicu”, "Crna Mačka Beli Mačor", "Sivi Kamion Crvene Boje"...

Osamdesetih godina se bavio i rokenrolom pa je svirao bubnjeve u bendovima dok se jedno vreme bavio i muzikom kao bubnjar bendova Radnička kontrola, Disciplina Kičme, Ekatarina Velika i Bezobrazno Zeleno.

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, Srđan se nije eksponirao više nego što mu je posao zahtevao. Retko je davao intervjue i svoj privatni život je skrivao od očiju javnosti. Naravno opšte je poznato ko su mu roditelji i tetka kao i da je u braku sa dugogodišnjom partnerkom Anom sa kojom je doživeo tragediju kada im je sin preminuo.

Međutim, od kada je otvorio nalog na Instagramu, glumac je počeo da deli i neke stvari iz privatnog života. Ovog puta je objavio fotografiju iz mladosti, tačnije iz 1993. godine na kojoj se nalazi sa ocem Borom, maćehom i sestrama Danom i Tarom koja je tada bila beba.

 

 

- Todorovići, Budapest '93. - napisao je Žika.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".