Pevač se dotakao kolega na estradi i priča da pojedincima ije omiljena ličnosti i da su mu neki pokušali namestiti razne spletke:   

- Aca Lukas ima 175 cm i uopšte nije veliki, a kao zvezda sam visok 16 metara. Ne znam kome smetam, ali uvek sam osećao neka komešanja oko mene, nikad nisam osećao ljubav, ali jesam mržnju. Nekada su to umeli da kriju, ali sada više ne.

-To je seljačizam, a ne izdaja! Znači ti imaš osobu koju voliš i spavaš u istom krevetu s njom, a pljuješ je. To onda znači da si ti g***no! Nikada se nisam razočarao. Možda kada sam bio mlađi, sada sam već naučen. Sada mogu da budem samo ljut, pa je bolje da mi ništa ne rade. Loše stvari ne radiš kada imaš savest. Priznajem da sam radio loše stvari, ali samo kada je neko meni to radio.- opisao je Lukas svoju reakciju kako bi izgledala kada bi ga žena izdala. 

Pevač je priznao da je prebijao, ali da nije nameštao batine: 

- Prebio jesam, ali nisam nameštao batine. E sad, kada je reč o ženama, neke stvari sam radio namerno i svesno pa sam bio s tuđom devojkom. Skinuo sam tuđu ribu, ali ne onako banalno, već sam to hteo da uradim jer je meni neko to hteo da uradi ili je uradio.

Foto: Jutjub printskrin

 

Na pitanje da li je neku svoju ženu uhvatio u preljubi, on je odgovorio da nije. 

- Ne, jer nikoga nisam ni jurio da bih ga uhvatio na delu. Takođe, ni ja nikada nisam bio uhvaćen jer pazim šta radim.

Ideja o kupovini stana na Beogradu na vodi je postojala, ali je pevač odustao od nje: 

- Jesam, davno još dok kula nije počela da se pravi. Ali kada sam čuo ko će tamo da kupi stan, ta struktura ljudi mi nije odgovarala. Više volim da živim s normalnim svetom, a ta fenserica je meni laž. Možeš ti da imaš milione, ali bitno je jedino kako ih pokazuješ i iznosiš. Pohvalio bih Željka Mitrovića kao jedinog čoveka koji se dobro nosi sa svojim bogatstvom. On uživa u životu sa parama na pravi način.

Aca se dotakao i toga kako su mu se udvarale devojke na nastupima:    

- Jedna riba mi je bacila crvene tange na binu, koje je prethodno skinula sa sebe, a druga brus. Ne mora to da znači da su želele da budu sa mnom. Možda me samo vole kao zvezdu i hoće da naprave foru, pa da ja ispadnem šmeker.

Neke od devojaka su mu ostvljale čak i broj telefona: 

- Nekada je i toga bilo, ali vrlo retko, kako godine prolaze sve manje i manje ima toga

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".