Poznata voditeljka Ivona Pantelić je otvoreno govorila o svojoj borbi sa karcinomom, a kasnije i sa koronom koju je preležala zajedno sa ćerkom Mašom.

Ćerka je njena najveća podrška, a neretko voditeljka objavi i poneku njenu fotografiju, tako da su mnogi imali priliku da se uvere koliko njih dve liče.

Maša je bila uz mamu i kada je Ivona bolovala od raka. Jednom prilikom voditeljka je otkrila i kako se Maša nosila sa celom situacijom. Kako je rekla, i tada joj je davala najveću snagu.

- Čini mi se kao da smo se od samog starta pravile kao da se ništa ne dešava. Od samog starta sam se tako postavila. Čim sam saznala dijagnozu, rekla sam joj sve - da imam malignu promenu na dojci, rak koji je u početnoj fazi i da ću morati na operaciju. Pošto sam se psihički dobro osećala, nije mogla na meni da vidi da nešto ozbiljno nije u redu. Nisam želela da stvaram pritisak, čak sam joj i rekla da ne dolazi u bolnicu, da idem samo na nekoliko dana i da se brzo vraćam - rekla je Ivona u razgovoru za Hello.

Ivona je razvedena i uvek je isticala da "su mnoge žene u zabludi kada ostaju u nesrećnom braku zbog dece".

Voditeljka je ponosna na svoju Mašu i na način na koji se izborila sa svim problemima koji su ih snašli.

- Ponosna sam kako se nosila sa svim tim, na njoj nisam primetila nijedan znak straha i slabosti. Nekoliko puta sam imala teške momente, zaplakala bih ili se slomila, međutim ako bi se ona u tom trenutku zatekla kraj mene, tešila me je i hrabrila: "Bože, zašto plačeš kad je sve u redu, ja uopšte ne vidim problem". To mi je davalo snagu - zaključila je ona.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".