Na svom Instagram profilu Snežana Borjan pisala je o svemu što su kao porodica prošli prethodnih nekoliko dana, uvredama, satanizaciji, nasilju na internetu i teroru na društvenim mrežama.

NJena poruka je da se ovakve stvari mogu sprečiti razgovorom i velikom količinom ljubavi koju treba podeliti sa bližnjima! 

"Gledamo i slušamo kako u svetu a i kod nas u Srbiji, mnogi i ne samo mladi ljudi, su izvršili samoubistvo zbog terora na društvenim mrežama, socijalne neprihvaćenosti, prevelikih ocekivanja... Nije lako izdržati uvrede, satanizaciju, sajber nasilje, posebno kada znaš da ništa negativno nisi uradio a tek koliko je teško kada napadi postanu viralni i globalni. Zato pričajte sa vašom decom, prijateljima, partnerima... Govorite im koliko su vredni i posebni i ono najvažnije pružajte im beskrajnu količinu ljubavi jer samo tako mogu da izrastu u emotivno stabilne mentalne sklopove i ljude koji će imati empatiju prema drugim ljudima....LJUBAV KAO ODGOVOR NA SVAKO ZLO I NASILJE!!!", napisala je na Instagramu Snežana Borjan

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".