FIFA je na kraju zvanično gol pripisala Brunu Fernandesu, iako su svi kraj TV ekrana bili ubeđeni da je loptu u mrežu poslao Kristijano Ronaldo.

Fernandes je izveo slobodan udarac, a Ronaldo skokom u šesnaestercu samo "ulepšao" gol. Postavlja se pitanje - da li je zakačio i skrenuo loptu u mrežu?

FIFA je rekla svoje, strelac je Fernandes, međutim, fudbalski savez Portugala se potom oglasio i rekao da je gol ipak Ronaldovo delo.

 

- Fudbalski savez Portugala planira da FIFA dostavi dokaze da je Kristijano Ronaldo, a ne Bruno Fernandes, postigao prvi gol protiv Urugvaja - stoji u objavi britanskog novinara Sema Strita. 

- Ronaldo je dodirnuo tu loptu. Trebalo bi da dobije gol - napisao je britanski novinar Pirs Morgan, čovek kojem je Kristijano dao eksplozivni intervju uoči Mundijala.

Britanski ''San'' donosi priču sa dokazima da Kristijano Ronaldo nije imao kontakt sa loptom uprkos tvrdnjama Portugalaca, jer lopta ima senzore koji su jasno pokazali da popularni ''CR7'' nije imao kontakt sa njom.

Na kraju, postavlja se pitanje čemu ovakva dilema. Zar je Portugalcima zaista toliko bitno ko je postigao pogodak - Fernandes ili Ronaldo?

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".