LJutita mlada otkrila je da joj je verenik iz ormara ukrao venčanicu koju je sama kupila i vratio je u trgovinu jer smatra da ona tako bespotrebno "baca novac". Ali to je tek početak njene drame.

- Ovo zvuči kao kliše, ali od detinjstva sam sanjala o lepoj venčanici, a sada sam mogla sevi da je priuštim. Ali moj verenik ne misli da je u redu potrošiti nekoliko hiljada dolara na haljinu koju ću obući samo jednom - napisala je ova žena i dodala da je cena njene haljine tipična za venčanice.

Kad je saznao da je kupila venčanicu, verenik je počeo da joj govori kako je "neodgovorna sa novcem", dodajući da je već potrošila mnogo novca na šminku, umetke za kosu i nakit.

Foto: Profimedia

 

 

- Dan posle kupovine venčanice primetila sam da je nema u ormaru. Izbezumila sam se. Bila sam šokirana. Pitala sam ga gde je moja venčanica, a on mi je rekao da ju je vratio u trgovinu. Pitala sam ga zašto je to učinio, a on mi je rekao da misli da je haljina smešno skupa i da bacam novac uzalud - rekla je buduća mlada.

Da stvar bude gora, njena buduća svekrva stala je na stranu svog sina, iako je znala da on novac od venčanice drži kod sebe i da će ga verenici vratiti kad se dogovore oko rešenja. Brojni korisnico komentarisali su objavu, a mnogi od njih stali su na stranu ove nesrećne devojke nakon što je odlučila da ga ostavi.

"Za takvog jednostavno ne možeš da se udaš", "Ne verujem da je zadržao novac od venčanice", "Bože moj, kakav muškarac", "Dosta jasan znak da ga ostaviš".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".