Par putnika u avionu Frontijer erlajnza primorao je ceo let da se iskrca nakon što su u avion ušli bez odgovarajućih propusnica za ukrcavanje, da bi zatim urlali na članove posade koji su pokušali da ih zaustave, prema rečima svedoka.

- Umorni smo - moglo se čuti kako jedno od njih dvoje viče u snimku koji se na Instagramu pojavio u utorak.

Dvojac je navodno ušao krišom u avion kako bi izbegao plaćanje dodatne naknade za prtljag, a zatim je odbio da napusti let usred putovanja za Dan zahvalnosti, napisala je korsinica Instagrama koja je objavila video i prisustvovala celoj sceni.

Svi ostali putnici su potom zamoljeni da napuste avion kako bi omogućili organima za sprovođenje zakona da se suoče sa parom koji je prekršio pravila, napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikki__le

- Ovaj par je prošao i preskočio proceduru za prtljag i skeniranje propusnica za ukrcavanje. Odbio je da izađe iz aviona. Policajci su došli nakon što smo ih ispratili. Završili su na listi ljudi kojima je let zabranjen - rekla je ona.

U snimku se može videti kako zaposleni u avio-kompaniji govori neposlušnom paru: - Morate da izađete ili ćemo morati da iskrcamo ceo avion - .

- Umorni smo! Leteli smo 20 sati svojim novcem. Ne znaš kroz šta smo, do đavola, prošli - odgovara mu jedan od besnih putnika i dodaje:

- Platili smo svoju kartu baš kao i vi. Platili smo baš kao i vi. Ne izlazim iz aviona.

Nije odmah bilo jasno odakle let poleće ili kuda ide. Snimak je prvo postavljen na Tiktok, ali je kasnije uklonjen.

(24sedam)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".