Nedavno je u Beogradu održana prestižna žurka koja je osim toga što je okupila veliki broj domaćih i regionalnih javnih ličnosti, snaga ove žurke pokazala se i u tome što je uspela da u istu prostoriju dovede neke zaklete neprijatelje. Iako su nekada slovile za najbolje i nerazdvojne drugarice, svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković koja je nastala pre dve godine uslovila je da se danas, nažalost, vode pod ovom prvo pomenutom kategorijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naxi Radio (@naxiradio)


Nakon što je prošlo već dosta vremena otkako svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković nije tema u javnosti, dve zaraćene voditeljke pojavile su se na pomenutoj žurci i tamo podgrejale stari plamen rata. Najpre je na događaj stigla Sanja u pratnji nekoliko drugarica i koleginica, da bi među zvanicama koje su među poslednjim stigle na žurku stigla Vesna Dedić. Međutim, baš dok je Vesna pristizala par metara od nje Sanja je izašla kako bi dala izjavu za jednu televiziju pa su se na prilično praznom hodniku našle oči u oči.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)


Svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković očigledno još uvek nije stvar prošlosti, niti će po svoj prilici ikada biti. Hladnokrvno su prošle jedna pored druge, a Vesna nije imala nikakav komentar dok se Sanja pravila da je previše okupirana davanjem izjave. Organizatori događaja kao da su bili svesni do kakve situacije bi moglo da dođe, pa su dve voditeljke smestili na potpuno dva različita kraja svečane sale.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naxi Radio (@naxiradio)


Razlog zbog kojeg je nastala svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković ujedno je veoma privatne ali i poslovne prirode. Vesna se samo jednom prilikom oglasila na tu temu i rekla da je Sanja u jednom trenutku ugrozila njen profesionalni integritet dok je trajala njena afera "kovid elita". Međutim, svađa je nastala i bar godinu dana pre toga a razlozi su bili vrlo osetljive, privatne, ženske prirode.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".