Doktorka je bila stomatološkinja u Domu zdravlja Kovačica. Tragična vest je potresla javnost. Bila je jedra, zdrava, uvek nasmejana, pričaju prijatelji i kolege.

Stomatološkinja se prošlog meseca verila.

''Ne znam kako se zarazila, pričala je da želi da rađa, pa nije bila sigurna treba li da se vakciniše. Moguće je da se zarazila na radnom mestu, to nećemo nikad znati'', svedoči njena koleginica.

Ivana Latovljev je prvo izgubila čulo mirisa i tako je osetila jedan od simptoma, pa se testirala. Test je bio pozitivan, a poslata je na kućnu izolaciju.

''Bila je odmah posle toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je da povraća, bila je kod lekara, javila se hitnoj pomoći. U nedelju ujutru se ponovo javila rekavši da joj je opet loše. Merili su joj pritisak, donji nisu mogli da joj izmere. Počeli su da je gube'', kaže sagovornica za Novosti.

Odvezena je ubrzo na prijemno odeljenje u Pančevo.

''Intubirali su je, kiseonik, reanimacije. Sve se to dešavalo na putu do Pančeva. Lekar uspe da je podigne jednom, ona opet utone. Uspeo je da je oživi na nekoliko minuta i tako više puta. Ispred bolnice u Pančevu se izgubila poslednji put'', objasnila je koleginica.