Dragan je otvoreno govorio o porodici i o odnosu sa zetom Hugom Valentom, vozačem trkačkih automobila za koga je udata njegova ćerka Anja. 

- Ne postoji veće zadovoljstvo od tog kada ste u krugu najbližih. Posebno otkako sam postao deda. Imam kod kuće to jedno malo mače koje raste, koje uči i gleda neke stvari od nas. Za to ne postoji nikakva cena, bukvalno. To čovek mora da oseti i doživi da bi shvatio o čemu govorim, a ja to upravo doživljavam - izjavio je posle rođenja unuke Indije Rouz. 

- Biti deda je jedan poseban doživljaj. Deca se vole na jedan način, ali deca vaše dece vole se potpuno drugačije. Indija je toliko ušla pod kožu svima nama, da je za mene ona pravi eliksir. Ona me čini srećnim čovekom - venčanje svoje ćerke je doživeo kao najsrećniji dan, a uloga dede mu prija više nego išta. 

- Na ovom venčanju nije bilo bahaćenja, bacanja novčanica u vazduh ili nekog nepotrebnog prikazivanja moći. Mi smo normalna porodica, tako sam ja vaspitan a tako učim i svoju decu da se ponašaju - rekao je i otkrio kakav odnos neguje sa zetom.

- Fenomenalan je. Momak je zaista na svom mestu, bio je profesionalni pilot, odnosno vozio je za WTCC verziju, ali kada su dobili ćerku Indiju Rouz doneo je jednu tešku odluku za njega. Morao je da odustane od tog angažmana, jer kao novopečeni otac nije želeo ništa da rizikuje. Mene je to oduševilo i pokazalo mi jednu bitnu stvar, da je odgovoran čovek. Anji i Indiji je posvećen maksimalno, što posebno pohvaljujem.

Foto: MV

 

Trener se prisetio i šta je poručio zetu u šali:

- U šali sam mu rekao da ja ubijam za svoju ćerku. Parafraziram, ali bilo je u tom kontekstu, u svakom slučaju šaljivom. Sećam se da je u početku sa velikim respektom, pa čak i strahopoštovanjem, gledao prema meni, ali kada me je bolje upoznao opustio se i shvatio je da sam ja njegov drug i prijatelj. Imamo odličan odnos i svaki dan se viđamo - prisetio se Piksi koji nije propustio priliku da govoreći o porodici pohvali i svoju suprugu Snežanu koja mu je najveći stub u životu.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".