Foto: Katarina Mihajlović

Poznati

MIRA ŠKORIĆ OTVORILA DUŠU: Rak može da se vrati, borba traje

Izvor: Nportal
|
18.10.2021.
|
19:45

PEVAČICA Mira Škorić posle 15 godina borbe sa bolešću, jedva je uspela da se oporavi i nastavi dalje.

Ona je više puta javno govorila o borbi sa karcinomom, kako bi upoznala sve žene sa problemom koji može da se dogodi svakoj. Sada kada je najgore prošlo, ona konačno može da odahne i da nastavi da uživa u svom životu:

– Iskreno da vam kažem – ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti - kaže Mira i dodaje:

Foto: Igor Marinković
 

- Najviše mrzim rečenicu ja sam pobedio rak, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila,zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo.

Ali, idemo dalje, nema stajanja, suočiš se, boriš se, ja idem glavom kroz zid. – istakla je pevačica svojevremeno za medije.

Podsetimo, pored borbe sa zloćudnom bolešću, to nije bio jedini udarac koji je naša poznata pevačica pretpela, nedavno se surerla i sa gubitkom majke, koja je bila njena najveća podrška i oslonac.

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video