Sada je izvesno da u novim epizodama nećemo gledati glavnu glumicu Milicu Milšu u ulozi Ade Kanački, a kako piše Kurir, to je potpuno očekivani sled događaja nakon što je njen suprug Žarko Jokanović koji je inače i scenarista pomenute serije dobi otkaz nakon 600 epizoda.

Prema pisanju domaćih medija, snimanje serije će se nastaviti sledeće nedelje, a na scenariju će raditi tim pisaca. 

Lik Ade Kanački će navodno otići na transplataciju srce čime se ostavlja otvorena mogućnost da se glumica nekada i vrati u seriju.

Projekat će najverovatnije napustiti i Danica Ristovski i Mira Banjac. 

 

 

Televizija Prva na kojoj se emituje "Igra sudbine", izdala je saopštenje i navela da će gledaoci nove epizode moći da gledaju od 15. decembra. 

– Ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Glumci 'Igre sudbine' već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija s najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone, koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro  – navodi se u saopštenju.

Kako piše Kurir, do svađe između producenata Nikole Burovca i Danijela Đurića i Žarka Jokanovića je došlo zbog samog scenarija. Naime, njihova ideja je bila da se smanji borj likova i da priča više ide u pravcu trilera te da se u seriju ubaci više elemenata kriminala.

Glavni akteri ove priče, Milica Milša, Žarko Jokanović, Nikola Burovac i Danijel Đurić se za sada nisu oglašavali ovim povodom. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".