Lepa voditeljka poznata je po iskrenosti i otvorenim razgovorima o muško ženskim odnosima. Tako je ovaj put progovorila o preljubi i o oženjenim muškarcima: 

-Muškarci ne vole žene koje mnogo rade i ne vole žene koje su mnogo zauzete. Oni vole da imaju kontrolu nad nama. Meni se desilo da se dopisujem sa muškarcima i da mi se nikada ne jave. Neko ne bi verovao, ali to je stvarno tačno.- izjavila je voditeljka i nastavila: 

-Milomir Marić mi je jednom rekao: 'Maco, o čemu oni tebi da pričaju kada ti sve znaš.' Potreban mi je muškarac koji je ambiciozan, pomalo iracionalan, da ima emocije... Da ima tu neku lakoću življenja koja mu neće zavisiti od lakoće keša. Smejala sam se skoro sa drugaricom. Ona je bila na večeri sa muškarcem i sve je bilo divno i super dok je on nije pitao nju šta misli o njegovim kapcima i da li treba da ih operiše.

Foto: ATA images

 

Potom je  navela nekoliko primera iz privatnog života :

_Mislim da muškarci u istom danu mogu da imaju odnose i sa ženom i sa ljubavnicom bez problema. Moja drugarica je doživela najluđu situaciju. Vodila je ljubav sa nekim muškarcem, posle joj je tražio 100 evra na zajam. Romantično veče, sve je bilo super, seks do zore, on zove sutra i traži 100 evra na zajam. Pa, čekaj čoveče gde si pošao? Te stvari se dešavaju. Meni su rekli da mi fali vaginalna inteligencija.

Sanja je istakla da su oženjeni muškarci opasniji i skloniji prevari:

-Oženjeni muškarci su mnogo agilniji kada je reč o udvaranju drugoj ženi koja je slobodna. Oni su najagilniji i najodlučniji i odmah će da pošalju poruku. Odmah znaju šta hoće i kod njih nema uopšte razmišljanja. Muškarci koji su u braku i žele da varaju ženu su najagilniji u tome da to urade. Ima muškaraca koji su papučari kod kuće, a napolju vole da se "mačuju sa svojom seksualnošću"

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".