Partizan je izgubio od Reala u Madridu (105:97), ali je imao podršku navijača sa tribina. Za razliku od meča sa Barselonom gde je tim iz Katalonije zabranio pristalicama crno-belih da uđu u halu iako su unapred kupili kartu, platili put i došli da podrže tim. Tamo su im otkazali ulaznice na dan meča, pa se zbog toga oglasio i Đoan Laporta. Za razliku od njih, situacija u glavnom gradu Španije bila je drugačije.

 

 

Real nije pravio nikakve probleme gostujućim navijačima, pa se zbog toga zahvalio i srpski tim. "Zahvaljujemo se Realu na prikazanom pravom sportskom duhu i razumevanju ljubavi prema košarkaškoj igri! Hvala vam što ste omogućili svim navijačima Partizana da prisustvuju utakmici i uživaju u borbi! Čestitamo na pobedi", napisali su crno-beli na zvaničnom sajtu.

Tim povodom oglasio se i košarkaš domaćeg tima DŽanan Musa koji je oduševio pristalice crno-belih. "Veliko poštovanje navijačima Partizana, sportsko navijanje 40 minuta! Vidimo se u Beogradu", napisao je Musa koji je meč završio sa 14 poena i 4 asistencije.