Prelepe ćerke našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija, Anja i Andrea, su već na stadionu u Kataru i svom ocu pružaju neizmernu podršku pred izuzetno važan meč naših orlova na Svetskom prvenstvu sa Brazilom.

Svo troje su u crvenim dresovima naše reprezentacije, a Anja je napisala uz fotografiju:

Foto: Instagram printskrin/anja

 

 

- Idemo, Srbija! Idemo, tata!

Piksijeve naslednice, srećno su udate i ostvarene su u ulozi majke. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima.

 

 

Anja je trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama Indijom Rouz i Kasijom Ginzi. Inače, luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno dodaje na svoj Instagram, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija.

Za razliku od svoje sestre Anje, Andrea nije toliko pristutna u javnosti, dok svoj život vešto čuva od očiju iste uprkos tome što je ćerka čuvenog Piksija. Andrein suprug je, za sada, nepoznat javnosti.

 

 

Veliki broj naših navijača je otputovao u Katar kako bi bili uz naše igrače u ovoj važnoj utakmici, a i mi svom svim srcem uz njim! Nadamo se da ćemo kao i Saudijska Arabija sve iznenaditi i pobediti jednog od glavnih favorita!

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".