Srđan i Dijana su se trudili bez obzira na teške životne okolnosti da svojim sinovima Novaku, Đorđu i Marku obezbede sve što je potrebno kako bi imali detinjstvo za pamćenje i najbolje obrazovanje. Sve se to odrazilo na zdravlje njih dvoje. Tako je Novak naslutio pred Dijaninu operaciju da njegov otac prolazi kroz težak period. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava - prisetila se Dijana u svojoj ispovesti i dodala da je smogla snage da sina po povratku dočeka na nogama ne krijući da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje.

Foto: Profimedia

 

Bolest stuba porodice je mnogo uticala na Đokoviće, a Novak se svom snagom bori da sačuva majku i da se od njega ne sakrije nešto ponovo. 

(Paparazo.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".