Kako su "Novosti" pisale, Nenad S. ranjen je u diskoteci kada ga je nepoznati napadač izbo oštrim predmetom i naneo mu teške telesne povrede.

Vlasnici diskoteke u kojoj je mladić ranjen, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo ometanje i sprečavanje dokazivanja. Naime, njima se na teret stavlja da su skinuli snimač sa video nadzora, a kako se sumnja to su uradili kako ne bi moglo da se vidi lice napadača i ceo nemili događaj.

Mladić koji je povređen, policiji je rekao da ne zna ko ga je napao, a kako mediji saznaju, on je u trenutku napada bio na slobodnom vikendu iz zatvora,što je potvrđeno i u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

- Od Policijske uprave u Užicu smo obavešteni da je osuđenik N.S. napadnut 19.novembra u večernjim časovima u jednom lokalu u tom gradu od strane NN lica. Osuđenik N.S. je bio u poseti porodici tokom vikenda i ovo pravo je koristio od početka godine 12 puta i nijednom nije napravio nijednu zloupotrebu - navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i dodaju: "U zavodu je radno angažovan na više pozicija i važi za jednog od najboljih radnika među osuđenicima. Ističemo da nije imao nijednu disciplinsku prijavu tokom izdržavanja kazne koja mu ističe u oktobru sledeće godine"

Podsetimo, povređeni Nenad S. zadobio je četiri ubodne rane usled kojih su lekari Opšte bolnice Užice njegove povrede ocenili kao opasne po život, dok je Više javno tužilaštvo u Užicu ovaj događaj kvalifikovalo kao krivično delo ubistvo u pokušaju.

Takođe, Nenad S.(25) bio je ranjen i 2016. godine u sred bela dana u Užicu.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".