Glumci iz popularnog filma, koji su na specifičan način osetili mundijalski duh tokom snimanja, biće svim srcem uz našu selekciju. Svi se nadaju da će meč u Kataru završiti slično kao pre 92 godine.

- Samo napred, samo hrabro! Nadam se da će rezultat da bude 2:1 za naše. Isti rezultat je bio 1930. godine, a i na SP za omladince 2015. pobedili smo ih, sa 2:1. Nek nam se posreći i ovaj put tako. Samo patriotski, samo jako, napred "orlovi" - poručuje glumac Uroš Jovčić, koji je igrao lik Đorđa Vujadinovića "nosonje".

Poruku podrške uputio je "kapiten" Viktor Savić, koji je dočarao lik Milutina Ivkovića popularnog Milutinca.

Foto: V. Danilov

 

- Savet za igrače da daju sve od sebe, da pruže maksimum. Neka ostave srce na terenu za grb i sve Srbe, pa i Ruse, jer će u ogromnom broju navijati za nas. Prognoze ne volim da dajem, jer pre svega ne želim da baksuziram. Gledaću utakmicu sa društvom i biti uz naše - kaže Viktor Savić.

Blagoje Marjanović Moša, jedan od glavih igrača Jugoslavije u Montevideu čiji je lik otelotvorio Petar Strugar, navijaće, takođe, za naše fudbalere.

- Ne pratim fudbal, ali se nadam da će se momci izboriti sa izazovom, osvojiti mesto koje im pripada, jer Brazil je jedan od glavnih favorita Mundijala - naglašava Strugar.

Foto: Arhiva Novosti

 

Glumac Bojan Krivokapić, koji je u filmu igrao Momčila Đokića "gusara", realno tipuje:

- Nadam se da će biti 1:1, to je najoptimističnija prognoza. Fudbal ne pratim, ali koliko pratim štampu, kažu da smo jaki, i da imamo dobre šanse - zaključio je Krivokapić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".