Milica Pavlović veoma retko govori o ljubavnom životu, a o osnivanju porodice ne razmišlja mnogo.

- Sve prepuštam da ide svojim tokom. Nisam osoba koja planira takve stvari, ali im se svakako nadam. To će za mene biti potpuno nova životna iskustva i još nemam pojma šta me u tom smisli čeka - iskrena je pevačica.

Foto: Petar Milošević

 

Na pitanje da li će idealni kandidat za tu porodičnu ulogu, biti iz javne sfere, kao neki njeni prethodni partneri, pevačica je odgovorila:

- Kad sam ja imala partnera iz javne sfere?, te se dotakla Nikolasa Saveljića.

- On je dečko sportista, i to u Americi. On je javna ličnost? Pa moguće da sada jeste, nakon što su ga povezivali sa mnom. Onda tako možemo smatrati i za svakog budućeg. Sve i da ne bude iz javne sfere, kako vi kažete, on će to postati nakon što se sazna da je moj izabranik- rekla je Milica za "Story".

 

 

Podsetimo, Milica je dugo krila vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sa kojim je nedavno i raskinula.

- Imali smo lepu ljubavnu priču, bili smo godinu i po dana zajedno. On dečko živi na drugom kontinetnu, u Americi je, bavi se vaterpolom, završio je koledž... Bilo je prepreka, muke, vremenska razlika, pa bila je korona, ne možeš da putuješ... Pa kad dođe kao viđamo se u Crnoj Gori. Šta sam ja dečku radila, to je strašno bilo. Mi smo se svuda viđali i na kraju kada je došao u Beograd, Paparaco lov nas je uhvatio. I neću da kažem da to nije istina. Krili smo se, kao ajmo u stan, sve u četiri zida, kao šetamo Kalemegdanom, ja stavljam kapuljaču... Jadan dečko sa mnom, ali ja sam teška osoba, pola nek mi se prašta - rekla je Milica u emisiji "Amidži šou".

BONUS GALERIJA: Milica Pavlović u atraktivnom izdanju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".