Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni. Atraktivna voditeljka veoma vodi računa o svom izgledu, kao i o stilu odevanja, a pored vanserijske lepote može se pohvaliti i elokventnošću i čvrstim stavovima, zbog čega je često miljenica publike.

Ipak, kada je reč o privatnom životu, to je ono što godinama ljubomorno čuva samo za sebe, a na njenom Instagramu možemo tek s vremena na vreme videti neke detalje.

Ista priča važi i za njen životni prostor, iako njeni pratioci donekle mogu videti određene delove prostorija koje zrače svežinom i elegancijom, a u sobama mahom dominira bela boja, kao i prirodni materijali.

Svaki kutak odiše komforom. Pored umetničkih dela, počasna mesta na policama zauzimaju knjige. Mnogo knjiga. Nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu.

Sobe su pune prirodne svetlosti, a zidovi i nameštaj su uglavnom bele boje. Takva kombinacija u prostorije unosi osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ih je uredila. Linije su jednostavne, dekor lagan, a stan - moderan i funkcionalan.

Posebnu pažnju privlače i ilustracije i mape u ramovima koje daju gotovo boho prizvuk. Kada je u pitanju spavaća soba, ovde dominiraju nešto tamnji zemljani tonovi, što je idealno za prostore koji su namenjeni pre svega odmoru.

Draganu viđamo u jutarnjem programu i popularnom kvizu, a kada se kamere isključe, i kada se i ona isključi, odmara se daleko od svih, u miru i toplini svog doma.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".