Goran Bogdan ne voli da govori o svom privatnom životu, jer želi da umesto njega govore njegove uloge.

"Otac", "Senke nad Balkanom", "Močvara", "Vreme zla" samo su neke od filmskih i serijskih ostvarenja po kojima šira javnost pamti ovog glumca.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

 

Međutim, iako za medije ne govori o svom privatnom životu, njegov ljubavni život je odavno u centru interesovanja ovdašnje javnosti.

Poznati glumac već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa koleginicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

 

Da njegovom šarmu nisu mogle da odole mnoge žene, govori i činjenica da je nekada davno Goran Bogdan bio u vezi sa nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić.

Međutim, kako su tada pisali mediji, njegovi roditelji nisu bili presrećni njegovim izborom. 

 

 

- Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama - prokomentarisala je svojevremeno pevačica. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".