Naša poznata pevačica Zorica Brunclik majka je četvoro dece i dok smo njene ćerke Mariju, Miljanu i Zlatu imali prilike da upoznamo, retko ko zna da ona ima i sina Đorđa, kojeg je dobila iz drugog braka.

Foto: N. Fifić

 

 

Zorica je već sa 18 godina rodila prvu ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Mediji su pisali da Marija živi u teškim uslovima i da Zorica, navodno, ne brine o njoj, što su kasnije obe demantovale.

Prošlo je neko vreme, a Zorica je na ludi kamen stala sa harmonikašem Zoranom Tutićem i sa njim je dobila sina Đorđa Tutića. On ne voli da se javno eksponira, ali svi koji ga poznaju kažu da je pasionirani ljubitelj mode.

Zoričin sin je oženjen i otac je dvoje dece - dečaka i devojčice, a ono što je posebno interesantno i njegovom stilu jeste da je definitivno nasledio eksentričnost modnog izraza od svoje majke.

Zorica se potom ponovo udala i dobila još jednu ćerku Miljanu u braku sa harmonikašem LJubom Kešeljom. Zorica i LJuba nisu u dobrim odnosima, a pevačica ga je u medijima optuživala da ga ćerka ne zanima i da je ne viđa.

Nakon razlaza od njega Zorica se zaljubila u harmonikaša  Miroljuba Aranđelovića Kemiša. S njim je dobila ćerku Zlatu. Reč je o poznatoj estradnoj šminkerki Zlati Aranđelović, supruzi pevača Miloša Vujanovića.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".