Kao što je važila za jednu od najlepših dama na javnoj sceni  u mladosti, tako je i sada Suzana Mančić na njoj izuzetno važan dan zračila lepotom. Pored toga, lepa voditeljka je rešila da se časi sa putovanjem u grad svetlosti, tako da je za razliku na prošlogodišnji rođendan koji je provela u porodičnoj atmosferi, Suzana ovaj put provela sama i to podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Suzani su posle objavljenih fotografija na račun svog izgleda dobijala samo pohvale osim čestitiki.  Nekadašnja loto devojka je uplovila u sedmu deceniju i izgleda savršeno. 

- Da li se sećate filma "Samo ne ti"? Sa Dajanom Kiton i DŽek Nikolsonom? NJen san je bio da rođendan proslavi u Parizu u restoranu Grand Colbert …. E, i meni se želja ispunila. Hvala svima na lepim željama - stavila je ona kao opis fotografije otkrivši da je još jednu svoju želju ostvarila.

Od rane karijere poznato je da je važila za veliku zavodnicu, a muški rod ni danas nije imun na njenu lepotu. Muškarci su spremni da na različite načine zadobiju njenu pažnju. Međutim, u njeno srce se pre nekoliko godina uselio grčki bankar Simeon Ocmokos sa kojim je u braku i velikoj ljubavi.

Međutim, brojni pratioci su se iznenadili činjenicom da na fotografijama sa ovog putovanja nema njenog emotivnog izabranika koji bi na najlepši mogući način upotpunio rođendan Suzane Mančić. Bilo kako bilo, ako je sudeći po njenom prepoznatljivom širokom osmehu i veoma dobrom raspoloženju, voditeljka nesumnjivo uživa u putovanju, a nije isključeno ni da će joj se suprug pridružiti i prirediti čaroliju svojoj dragoj.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".