Srbin Mile Bojić (44) poginuo je pre nekoliko dana na gradilištu u Švajcarskoj. Na Mileta su se, dok je pokušavao da demontira deo zgrade na kojoj su radili, obrušile betonske stepenice. NJegovi rođaci i prijatelji nemi su od bola!

Mile je umro odmah, a uveče je izvučen iz ruševina od strane spasilačkih službi koje su radile nekoliko sati pre nego što su uspele da dođu do tela.

NJegov rođak, Mladen Matić, ne može da se pomiri sa ovom tragedijom.

- Bio je dobroćudan u svakom smislu i imao je tako veliko srce. Kao i drugi od nas, on je godinama već deo humanitarne organizacije koja prikuplja sredstva, odeću i osnovne potrepštine za srpske porodice u teškoćama - priča Mladen za LaRegione.ch.

- Bili smo prijatelji od detinjstva, rođeni i odrasli u istoj zemlji. Bio je veliki sportista i radnik. Ali, Mile nije bio srećan na poslu. Rekao nam je odmah da su mu radni dani vrlo naporni. Iscrpljujući tempo, po lepo i lošem vremenu, diktirani preduzetničkom potrebom da se što pre završi posao, kako bi se što više smanjili troškovi, sve to ga je opterećivalo - ogorčen je rođak i dodaje da porodica traži da će nakon dana tugovanja zahtevati da se nađu odgovorni za Miletoivu smrti i da se kazne adekvatno.

Na društvenim mrežama su Miletovi prijatelji istakli da je bio jako druželjubiv i da su ga svi voleli.

- Nije čudno što je Mileta u stranoj zemlji ispratilo 300 ljudi. NJega svi vole jer je jedan od najboljih ljudi koje ćete upoznati - napisao je jedan prijatelj i istakao da će mu Mile mnogo nedostajati.

Podsetimo, Mile je otac dvoje dece, a dugo je živeo u Belinzoni i na večni počinak ispratilo ga je preko 300 ljudi.

Kako se saznaje, tamošnje tužilaštvo će odmah otvoriti krivičnu istragu pod pretpostavkom krivičnog dela ubistvo iz nehata.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".