Tvrdoglavost može biti vrlina i mana, u zavisnosti od toga u koju se svrhu koristi. U pozitivnim slučajevima može biti presudna za ostvarenje cilja, ali preterana tvrdoglavost ljudima često zna da uzrokuje probleme.

Ovo su najtvrdoglaviji horoskopski znaci.

ž

Foto: Profimedia

 

 

Bik

Bik je bez sumnje najtvrdoglaviji znak Zodijaka. Oni će vas saslušati i složiti se sa svime što govorite, ali zatim će sve napraviti po svome. Možete ih uveravati da niu u pravu ili da nešto nije dobro za njih, možete im sve nacrtati, pružiti im ubedljive argumente i neoborive dokaze, ali Bikovi će svejedno uraditi šta oni žele. Često su previše tvrdoglavi na svoju štetu.

Ovan

I ovaj je rogati znak poznat po tvrdoglavosti. Ako mislite da možete Ovna nagovoriti na nešto, razmislite dvaput. On je naviknut da sve radi na svoj način. Kada nešto naumi, ne postoji ništa što možete reći ili uraditi kako bi se predomislio, a za svoje stavove spreman je da se bori do samog kraja.

Jarac

Jarci su tvrdoglavi, ali samo zato što ne žele da budu bespomoćni. Nastoje da sve svoje buduće odluke temelje na prošlom iskustvu, pa ako vam kažu da će uraditi nešto po svome, tako će i biti. Jarac nije svadljiv i ne pokazuje emocije, ali ako pokušate da ga naterate da uradi nešto što ne želi, tada ćete upoznati njegov bes, piše "Krstarica".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".