Rak

Rakovi su izuzetno osetljive i romantične duše i skloni su nostalgiji. To ih često odvodi na neka "mesta i ljude" koje žele da zaborave, pa se prepuštaju razmišljanjima o bivšim ljubavima. Zbog toga su često u iskušenju da se vrate nekadašnjih partnerima. Rakovi ne podnose samoću, pa brže bolje - žele da  popune emotivnu prazninu. Često kod sebe gaje strah da neće pronaći pravu osobu ili prepoznati ljubav u novim vezama pa se vraćaju starim ljubavima jer su im oni sigurna zona. Teško im je da iznova upoznaju druge ljude, pa radije biraju već poznate emotivne putanje, ma koliko to bilo loše po njih.

Foto: Profimedia

 

Ribe

Ribe često razmišljaju o svojim bivšim partnerima i dolaze u iskušenje da se sa njima pomire, a često ih vode različiti motivi ka tome. Nekada je to želja da dokažu bivšima kako su nezamenjivi i najbolji, te pokušavaju da povrate poverenje na sve moguće načine. Sa druge strane, postoje i oni koje pokreće, pre svega, emocionalna veza odnosno nemogućnost da zamisle život bez svog nekadašnjeg partnera. Ribe ne zaboravljaju svoje bivše ljubavi i često o njima razmišljaju. 

Foto: Profimedia

 

Devica

Iako Devica deluje smireno i pragmatično često se iza toga krije sumnjičavost i strah  i često im je potrebno mnogo vremena kako bi pronašli srodnu dušu jer su prlično izbirljivi tipovi. Zato, ako dobiju i neki mali signal da se pomire sa bivšim partnerom, oni će brže bolje to učiniti  jer device sanjaju o povratku u neku lepu prošlost i skloni su da idealizuju bivše partnere.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".