Upravo to dogodilo se jednoj ženi koja je na svom profilu @datingprofiledr, ispričala kakav je osećaj biti u svetu aplikacija za upoznavanje sa 40 godina. 

- Moram na početku da naglasim da sam izbrisala profile sa aplikacija za upoznavanje jer sam naučila svoju lekciju - rekla je.

Pre nekoliko meseci na jednoj od aplikacija spojila se sa jednim, kako joj se činilo, fantastičnim muškarcem.

- Bio je malo stariji od mene i činio se odličnim. Išli smo na čak tri sastanka i činilo se da sve ide i više nego dobro - nastavila je.

Foto: Profimedia

 

Nakon što se zaista zainteresovala za tog muškarca i nakon što je svojim prijateljicama počela da priča o njemu kao da to postaje stvarno ozbiljno, on je samo odjednom prestao da šalje i odgovara na poruke. Nešto kasnije, 40-godišnja žena je na Fejsbuku dobila poruku od devojke s kojom je nekad išla u srednju školu.

"Otkuda ga poznaješ?", stajalo je u tekstu uz muškarčevu fotografiju. Odmah joj je odgovorila da se spojila sa muškarcem na jednoj od aplikacija za upoznavanje, da je izašla s njim na nekoliko vrlo romantičnih sastanaka, te da je na kraju samo prestao da joj odgovara.

"Oh, stvarno?", upitala je njena srednjoškolska prijateljica, a zatim nastavila: "On mi je dečko poslednje četiri godine!"

Izvinjavajući joj se se što je morala na ovaj način da sazna da ju vara, poslala joj je sve poruke koje je razmenila s njim, kako bi potvrdila svoju priču. Mnogi korisnici koji su pogledali video, odlučili su i sami da podele svoja slična iskustva.

- Bila sam šokirana kada sam shvatila koliko muškaraca se predstavljaju kao samci, a zapravo sz u vezi ili, još gore, oženjeni - napisala je jedna korisnica.

- Ja sam se isto jednom opekla na sličan način i od tada više ne koristim te aplikacije - dodala je druga. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".