Iako su gaučosi bolje otvorili utakmicu i poveli već u 10. minutu utakmice golom Lionela Mesija sa bele tačke, do kraja poluvremena su im poništena čak dva pogotka. 

Nepovoljan rezultat nije demoralisao azijskog predstavnika koji izjednačio na samom početku drugog poluvremena. Hladan tuš za Mesija i ekipu usledio je samo par minuta kasnije kada je u 58. minutu utakmice došlo do potpunog preokreta.

Argentinci su čitavu utakmicu bili dominantni i napadali su, ali to nije ekipa Saudijske Arabije je uspela da odoli i zabeleži važna tri boda na početku prvenstva.

Kraj utakmice obeležila je mučna scena koja se desila u samoj nadoknadi. 

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, tokom jedne intervencije golman azijske ekipe je kolenom nokautirao svog saigrača koji je ostao da leži nepomičan. Lekarska ekipa je ušla na teren i na nosilima su izneli Al Šaranija.

Foto: Profimedia

 

Pogledajte kako je izgledala stravična povreda defanzivca Saudijske Arabije: 

Nadamo se da će se bek Arabije oporaviti i biti spreman za naredni meč.

Ekipa Saudijske Arabije naredni meč igra protiv selekcije Poljske 26. novembra, a grupnu fazu zatvaraju utakmicom protiv Meksika koje je na programu četiri dana posle. 

Selekcija Argentine narednu utakmicu igra protiv ekipe Meksika i neće imati nimalo lak zadatak nakon ovog iznenađujućeg poraza. Poslednji meč u grupnoj fazi gaučosti igraju protiv Poljaka.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".