Foto: Jutjub printskrin/KING 5/Agent TruthTeller

Jutjub

HIT U SAD-U: Policajac uputio komičnu poruku guverneru

Izvor: Nportal
|
18.10.2021.
|
13:45

POLICAJAC iz američke savezne države Vašington u svojim poslednjim trenucima na dužnosti poručio je guverneru DŽeju Insliju da ga „poljubi u du*e“, a video snimak te poruke postao je popularan među korisnicima interneta.

Poruka guverneru Vašingtona upućena je dva dana pre roka za kompletiranje obavezne vakcinacije protiv virusa korona za zaposlene u državnoj službi u toj američkoj državi. Oni koji se ne vakcinišu suočeni su sa gubitkom posla.

Snimak neimenovanog policajca počeo je da kruži društvenim mrežama u subotu, prikazujući ga kako se poslednji put odjavljuje svom dispečeru dok sedi u svom patrolnom automobilu.

- Ovo je moje poslednje javljanje, a nakon 22 godine služenja građanima države Vašington, od mene je zatraženo da odem jer sam prljav - rekao je on.


Policajac nije precizirao šta misli pod „prljavim“, ali je radijski voditelj iz Sijetla DŽejson Ranc, koji je zakazao intervju sa njim, rekao da je otpušten zbog prkosa odluci guvernera DŽeja Inslija o obaveznoj vakcinaciji protiv kovida 19.

Na snimku se čuje i kako se policajac zahvaljuje svojim kolegama i građanima na podršci i dodaje:

- Ovo je poslednji put da me čujete u državnom patrolnom automobilu, a DŽej Insli može da me poljubi u du*e“.

(Sputnjik)
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video