Jedna žena priznala je da je imala grubi polni odnos sa čovekom koji joj je postavljao krov, a mužu je rekla da su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

- Imala sam aferu sa čovekom koji mi je postavljao krov. Moj seksualni život s mužem je odličan, ali zbog ove afere osećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me treba li još nešto da uradi u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Zgrabila sam ga za radne pantalone i imali smo neverovatan odnos - ispričala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem s aplikacija za upoznavanje, dok je njen muž nedelju dana provodio u kući svojih roditelja.

Foto: Depozitfoto

 

- Moj suprug i ja nedavno smo imali nedelju dana 'pauze'. Bio je kod tate. Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam seks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osećam se pomalo loše sad kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne žalim - dodala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je žena priznala da je posle mesec dana seksualne napetosti između nje i šefa, napokon spavala s njim.

- Juče sam prešla granicu. Osećam se tako krivo. Moram da ga izbegavam po svaku cenu. Što ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Što nije u redu sa mnom? - napisala je jedna od žena.

Foto: Depozitfoto

 

Još jedna supruga koja je imala seksualne aktivnosti sa šefom, iznenadila se kada joj je suprug saznao za to.

- Poslala sam mu svoju sliku u erotskom donjem rublju za koju je moj suprug saznao, ali umesto da se naljuti ili uzruja, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu - samo ako mu kažem detalje.

Jedna žena imala je neočekivani susret u salonu za masažu.

- Dve nedelje kasnije nakon te masaže poslao mi je poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam, i spavali smo zajedno - otkrila je ona.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".