Najbolji srpski teniser Novak Đoković je po šesti put osvojio trofej na Završnom mastersu, pošto je u finalu u Torinu savladao Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima.

Đoković je sjajnim igrama tokom čitavog turnira još jednom pokazao klasu, a podršku su mu sve vreme sa tribina pružali članovi porodice.

Foto: Tanjug/AP

 

Nedavno su Novakova deca postala pravi hit na društvenim mrežama kada su mu pravili društvo tokom treninga. Više o tome pročitajte na ovom linku

Tara i Stefan su i ovog puta pobrali simpatije sportske javnosti kada su odmah nakon meča potrčali ocu u zagrljaj. Ipak, najzanimljivija situacija dogodila se nakon ceremonije dodele pehara, kada se Novakova ćerka našla u centru pažnje.

Naime, ona je sela u pobednički pehar koji je njen otac dizao šest puta, a Nole ga je, zajedno sa njom, sa osmehom na licu podigao uvis. 

Po svemu sudeći, ono je oduševilo devojčicu koja nije skidala osmeh sa lica, a snimak se ubrzo proširio na društvenim mrežama i postao viralan. 

 

Podsetimo, nakon trijumfa nad Kaserom Rudom u finalu turnira, srpski teniser je u italijanskom gradu stigao do brojke od 1500 ATP bodova, što je maksimum i osvaja se ukoliko teniser upiše svih pet pobeda na turniru.

Foto: Profimedia

 

Đoković je upravo to i uradio, pa je na najnovijoj ATP listi na petom mestu, sa nešto više od 2000 bodova manje od Karlosa Alkarasa, koji je i dalje prvi na svetu. Iza Alkarasa ide Rafael Nadal, a na poziciji broj tri je došlo do promene, pošto je Kasper Rud pretekao Stefanosa Cicipasa.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".