Popularni glumac Petar Benčina gost je emisije "Balkanskom ulicom" i tom prilikom otkrio  detalje iz života koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Foto: N. Skenderija

 

 

Benčina je iskreno ispričao i da je kada se zaljubio u Tamaru insistirao da ostaju do jutra, te da zajedno dočekuju i zoru.

- Pa da, bile su zore, te Beogradske, ali nisu bile u kafani - istakao je glumac dok se voditeljka na to nadovezala i pitanjem da li se seća najlepše zore koju je dočekao.

- Mislim da je to na moru, posle veridbe. To je stavrno bilo neverovatno. Tu su bili, nekako najbliži ljudi koji su u tom trenutku mogli da dođu. Došli su tajno da iznenadimo Tamaru. To je jedno malo mesto koje jedino što ima je jedan restoran koji ima fenomenalnu hranu, potpuno je odvojeno od ostatka sveta i od toga dela primorja. Tu se može doći samo vodom. Ne zna se koliko smo popili vina, koliko smo pevali i kiša je padala, smenila su se sva godišnja doba, svanulo je, ludilo je bilo. To je stvarno nešto nezaboravno i sećam se kao da je juče bilo - ispričao je Petar prisećajući se veridbe kojom je iznenadio svoju danas suprugu glumicu Tamaru Dragičević.

Foto: Instagram printskrin/ tamaradragicevic

 

 

S obzirom na to da danas ima mnogo onih koji brigu o deci prepuštaju suprugama, te da uvek imaju izgovore da su zauzeti poslom, Petar kaže da on nije takav.

- Nisam taj i mislim da to nije normalno. To da prepuštaju to je ako da kod kuće imaju neku farmu... Ne znam. Sa decom to nije naivna stvar, traži vreme. Mislim da je to neko osećanje kojim se vodiš, imaš potrebu da... Oni mene uveseljavaju, to mi je najdragocenije vreme, privilegija, tako da to nazovem. Čuo sam to, znam da ima tih, kao na poslu sam... - kaže Petar.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

O tome da li ga više kritikuje mama i supruga Petar kaže:

- Tamara sigurno, ali ne mogu da se porede. Sa Tamarom živim, keva zna da nije tu sada pa je rezervisana. Ali ni Tamara me ne kritikuje mnogo.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".