Ovih dana snimljene su pesme koje bodre naše fudbalere na Svetskom prvenstvu u Katru, a na internetu je osvanuo snimak kako je to izgledalo nekad. Deo muzičko sportskog projekta bili su Siniša Mihajlović i Slađana Ristić. NJihova pesma uspela je da živi toliko godina kasnije. 

Da li bi ovaj par danas nešto promenio kada se radi o zajedničkom delu, slavni fudbaler verovatno bi poželeo da promeni. Možda bi se i nasmejao kad bi se prisetio stiha "Ič, ni, san, ši (jen’, dva, tri, četiri, na japanskom), Delije smo mi". Tako se on bar na kratko obreo i među pevačima, ali je završio i na omotu tog čitavog albuma na kojem su kao izvođači potpisani Slađana, Siniša i "Hit 7".

Ploča je 1991. godine izašla u izdanju PGP RTB-a a pored hita sa Sinišom, sadrži još sedam folk pesama. Nema sunje da su se Siniša Mihajlović i Slađana Ristić odlično zabavili stvarajući prepoznatljivo delo u kom pored Sinišinog upitnog pevačkog talenta ova priča podseća nas i na to kako je fudbaler nekada izgledao. Osmeh je verovatno jedina stvar koja se do danas nije promenila.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".