Miodrag Miki Krstović je naš proslavljeni glumac kog smo voleli u mnogim serijama od pre, a neke od njegovih poslednjih uloga, kao što je u rola u seriji "Nemanjići", nas je oduševila.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

On je u braku sa našom poznatom kostimografkinjom Ivankom Krstović, a malo je poznato da je njegov sin Ivan uspešan producent čije ime stoji iza projekata "Nečista krv" i "Jutro će promeniti sve".

Ivan je u zajednici sa glumicom Milenom Živanović, sa kojom je 2018. godine dobio sina Tadiju. 

Milena je članica Pozorišta na Terazijama, a prepoznatljivost šire publike stekla je igrajući jedan od glavnih likova u tv seriji "Nemoj da zvocaš", ali i glavnom ulogom u filmu "Amanet" gde je odigrala jako eksplicitnu scenu sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem.

- Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega. Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam - rekla je jednom prilikom Milena o svom izabraniku.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".